Het-trik Nejmara i golčina Fernandinja za petardu Brazila! (VIDEO)

Ubeljiva pobeda reprezentacije domaćina predstojećeg Mundijala nad selekcijom koja je pre četiri godine ugostila najbolje svetske nacionalne timove

  • 0

Domaćini predst0jećeg Svetskog prvenstva, Brazilci odigrali su prijateljsku utakmicu protiv zemlje koja je pre četiri godine ugostila najbolje svetske selekcije - Južne Afrike. U ovom duelu dva nejednaka kvalitetom rivala trijumfovali su igrači iz "zemlje kafe i fudbala" sa velikih 5:0.

Centralna figura na meču bio je fudbaler Barselone i glavna uzdanica "selekaoa" na predstojećem Mundijalu, Nejmar koji je postigao het-trik. Trebalo bi pomenuti i predivan pogodak Fernandinja koji je poslao pravu bombu ka golmanu "bafane bafane" i pogodio njegov gornji desni ugao.

Izabranici Luisa Felipea Skolarija su poveli golom Oskara u 10. minutu, a na 2:0 povisio je Nejmar svojim prvim golom na utakmici pet minuta pre odlaska na odmor. Odmah na startu drugog poluvremena napadač brazilske reprezentacije po drugi put je bio strelac, a Fernandinjo je u 79. minutu uvećao prednost na 4:0, da bi Nejmar u prvom minut nadoknade postavio konačan rezultat.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA