ORLOVI VERNI MIHINOM UČENJU: Svi kao jedan pevali himnu! (VIDEO)

Iako je Siniša Mihajlović otišao sa mesta selektora Srbije, fudbaleri su zadržali njegovu ideju, pa su svi igrači, koji su bili na terenu pre početka meča, pevali himnu, iako to novi v.d selektora nije zahtevao

  • 13

Fudbalska reprezentacije Srbije igra u Irskoj prijateljski meč sa domaćom selekcijom, ali iako imaju novog selektora nisu zaboravili Sinišu Mihajlovića i njegove postulate i učenja.

Pre početka meča intonirana je himna Srbije "Bože Pravde", a svi igrači na terenu pevali su kao jedan himnu, čak i selektor Ljubinko Drulović i njegov pomoćnik.

Zanimljivo je da je Drulović po dolasku na vršioca dužnosti selektora rekao da neće tražiti od igrača da pevaju himnu, jer je to stvar svakog pojedinca ponaosob.

Međutim, na ovom meču u startnu postavu nije uvrstio Adema Ljajića, povratnika u državni tim, koji je upravo zbog toga što je pristao a zatim odbio da peva državnu himnu bio izbačen od strane Mihajlovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    5. mart 2014 | 23:44

    Dobro je,stvara se taj neki duh zajednistva,draze mi je kad ovako pevaju nego kad je bio Miha,imao sam dojam da tada to rade jer moraju.

  • dare

    5. mart 2014 | 23:00

    bar ih je necem naucio! +

  • Zanto

    5. mart 2014 | 23:34

    svaka cast za pobedu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA