NAVIJAČI BIH: Džeko napolje! DŽEKO: Neka vam je na čast

Zvezda reprezentacije BIH bio na meti navijača, ali im posle meča nije ostao dužan te je preko Fejsbuka rekao sve što je imao

  • 5

Do pre neki dan bili su u neverovatnoj euforiji zbog istorijskog plasmana na neko fudbalsko takmičenje, a sinoć su fudbaleri Bosne i Hercegovine ličili na raštimovani orkestar protiv selekcije Egipta i zasluženo su izgubili rezultatom 2:0.

Pored selektora Safeta Sušića glavni krivac, prema navijačima, jeste Edin Džeko kojeg su tokom meča u Insbruku terali sa terena. ''Džeko napolje'' čulo se nekoliko puta od strane bosanskih navijača koji su očigledno brzo zaboravili šta je ''njihov dijamant'' učinio za nacionalni tim. Džeko se posle meča oglasio preko Fejsbuka.

- Hvala svim navijačima koji me podržavaju i koji su me uvek podržavali! Ostalima neka je na čast!! Došao sam povređen i kao takav ipak igrao, sa čime je selektor bio upoznat i u dogovoru s njim sam trebao igrati samo poluvreme.

- Zašto me selektor nije zamenio tada, a i onda kada sam tražio izmenu opet sa terena, to samo on zna! Mene svaki poraz boli, jer ja sam pobednik u duši i niko to ne može osporiti, niti promeniti. Ja sam za reprezentaciju uvek igrao srcem i tako će biti i u budućnosti - napisao je Džeko.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    6. mart 2014 | 09:35

    Džeko kad te tvoji već nevole , dođi igraj za Srbiju. Imaćeš svo poštovanje . I Jovetić može da dođe dobrodošao je.

  • Jaa

    6. mart 2014 | 11:45

    Nezahvalni ljudi. Navijaci treba da bodre svoju zemlju i kad gubi.

  • Neo

    6. mart 2014 | 11:59

    To smo mi balkanci!kad se pobjedjuje onda dizemo sve u nebesa a kad se gubi makar to bila i prijateljska nista ne valja svi napolje mijenjaj selektora uuuaaaa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA