PRIJATELJSKE: Noć evrogolova, sukoba, povraćanja na terenu (VIDEO)

Golčine Bejla i Matuidija, sraman promašaj Bentekea, povraćanje Mesija u Bukureštu...Vredi se podsetiti ako ste kojim slučajem ovo sinoć propustili

  • 0

Svetsko prvenstvo u Brazilu se polako približava. Ostalo je još nešto manje od 100 dana i prijateljski mečevi u okviru FIFA termina bili su idealna prilika da neke reprezentacije vide gde su pred Mundijal, a neke koliko su podigli igu posle neodlaska na isti.

U noći koja je iza nas viđeno je pregršt fenomenalnih golova, asistencija, ludih promašaja, grubih startova, povraćanja na terenu, čak i fizičkog obračuna fudbalera Barselone i Reala iz Madrida.

Velika je šteta što u Brazilu nećemo gledati Vels i Gereta Bejla, jer je fudbaler Reala još jednom pokazao zašto je njegov transfer rekordan.

Francuzi su se Brazila domogli preko baraža i Ukrajine, a bila bi velika šteta da ne gledamo majstorije ''trikolora'', jedna od njih delo je Matuidija protiv Holandije.

Postigao je fenomenalan gol u Ligi šampiona protiv Mančester junajteda, ali Kostarikanca Džoela Kempbela će  zapamtiti i golman Paragvaja.

Golčinu je postigao i Fernandinjo koji je iz velike daljine opalio po lopti i tako dao svoj učinak u pobedi Brazila nad Južnom Afrikom.

Tragičar večeri svakako je Belgijanac Kristijan Benteke koji je promašio nemoguće protiv Obale Slonovače.

Golom protiv Kameruna Kristijano Ronaldo je postao najbolji strelac te zemlje u istoriji, a i pogodak je bio  u njegovom stilu.

Upravo na meču Portugal - Kamerun dogodio se incident u kojem su učestvovali Barselonin Aleks Song i Realov Koentrao.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Lionel Mesi nije bio raspoložen za igru protiv Rumunije, a tokom meča je čak i povratio na terenu. rumuni su uspeli da izvuku 0:0 protiv favorizovanih Argentinaca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA