Najjači čovek na svetu podržao Vučića!

Ni meni nije bilo lako da postanem prvak sveta, imao sam samo porodicu i prijatelje uz sebe, a ne mogu ni da zamislim sa kakvim se protivnicima on bori, poručio je Rade Savić

  • 5

Rade Savić, svetski prvak u pover liftingu, i svetski rekorder u benč presu, priključio se Srpskoj naprednoj stranci, i poručio da mu je želja da postane deo Vučićevog tima.

Savić je inače jedan od najjačih ljudi na svetu, jer je aktuelni svetski rekorder u power liftingu (discipline benč press, mrtvo dizanje i čučanj) sa 340 kilograma.

- Podržavam Aleksandra Vučića, jer vidim koliko se bori svaki dan, i da je ferplej igrač,koji želi da nam bude svima bolje. Vučić je pravi borac i istinski prvak Srbije- rekao je Savić.

- Znam koliko mu je teško u njegovoj borbi, i zbog toga želim da mu svom snagom pomognem da vratimo ugled Srbije u svetu, časnom i poštenom borbom, iako je mnogo prepreka.

- Ni meni nije bilo lako da postanem prvak sveta, imao sam samo porodicu i prijatelje uz sebe, a ne mogu ni da zamislim sa kakvim se protivnicima on bori - rekao je Savić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA