Četnici hrvatskog nogometa stiže vas navijačka oluja!

Navijači reprezentacije Hrvatske transparentom na stadionu u Švajcarskoj, jasno dali do znanja šta misle o čelnicima fudbalskog saveza

  • 8

Navijači Hrvatske bodrili su svoje ljubimce na stadionu u Sent Galenu, gde su igrali sa domaćom Švajcarskom. A da bi stvorili "domaću atmosferu", istakli su slogane i transparente sa uvredama prema čelnicima nacionalnog saveza, prenosi portal Indeks.hr

Uvrede su upućene Mamiću i ostalim moćnicima koji smetaju navijačima.

Netrepeljivost prema njima nisu iskazali samo verbalno, nego i koreografijom, kada su podigli transparente na kojima je pisalo preteće "Četnici hrvatskog nogometa, stiže vas Oluja navijačkog pokreta".Odmah iza te poruke, navijači su likovima nacrtanima na zastavama pokazali na koga se to odnosi: Zdravka Mamića, Davora Šukera, Damira Vrbanovića, Zorislava Srebrića, Zorana Cvrka, Mišela Platinija i Zorana Milanovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Indeks.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    6. mart 2014 | 16:08

    To su komsije Hrvati i to je Evropa,strasno da covjek nema reci a kod nas se ponasaju kao bilo gdje u Hrvatskoj.Dolaze u goste svakodnevno i izlaze po klubovima u Beogradu bez problema a mi kod njih samo problem za problemom???

  • Bozija Volja

    6. mart 2014 | 16:13

    73 % danasnjih hrvata nisu hrvati.../ srbi , Italijani , Madkari Nijemci i ostali / Malo je umjetnih nacija u svijetu kao sto su kvazi hrvati...strasno.. biti Srbin je BOZIJI dar..sve drugo je ..

  • Ninaja

    6. mart 2014 | 16:48

    Toliko nas vole da nam i pesme pisu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA