JSL: Revija crvenih kartona i golova Zvezdinih fudbalera!

Javor i Sloboda meč završili sa 10 igrača * Fudbaleri Crvene zvezde Mihajlović i Karaklajić, koji igraju kao pozajmljeni igrači, bili strelci za Užičane i Zmajeve

  • 0

Da nije bilo golova u Novom Pazaru u poslednjih pola sata, naslov ovog izveštaja bi mogli da počnemo i sa ''Superligaši operisani od golova'', ali ovako su crveni kartoni i prvenac napadača Crvene zvezde Stefana Mihajlovića za Slobodu obeležili uvodne mečeve 18. kola JSL.

Uprkos golu koji je Mihajlović postigao Sloboda je položila oružje u Novom Pazaru koji je ostvario prvu pobedu na proleće. Tri boda Pazarcima doneo je Selimović u 73. minutu, samo tri minuta pošto je ušao na teren.

Poveo je Novi Pazar u 60. minutu golom Sotirovića, ali je Mihajlović, kao i Selimović, anulirao rezultat u 66. minutu, samo tri minuta po ulasku na teren. Treba pomenuti i to da su gosti od 57. minuta igrali bez isključenog Rakovića koji je dobio direktan crveni karton.

Igrača više naplatio je i Voždovac protiv Javora, a pobedonosni pogodak u 82. minutu delo je još jednog Zvezdinog fudbalera na pozajmici Nikole Karaklajića. ''Zmajevi'' su tako upisali i drugi trijumf u nastavku šampionata, međutim, isključenje Valiđa u 45. minutu im je i te kako olakšalo posao.

Golom najboljeg strelca Pešića iz penala u 90. minutu Jagodina je uspela da ostane neporažena u Pećincima i stigne do prvog prolećnog boda - 1:1. Posle kiksa u Kruševcu i porazu od Zvezde, izabranici Mladena Dodića su i u trećem prolećnom meču bili na ivici ponora.

Donji Srem je poveo u 35. minutu golom Nikitovića, ali je mladi reprezentativac Pešić bio siguran sa bele tačke i tako donekle umirio navijače Ćurana koji nikako nisu mogli da budu zadovoljni prolećnim igrama.

Fudbaleri Čukaričkog savladali su na domaćem terenu ekipu gradskog rivala OFK Beograda sa 1:0, dok je Rad osvojio važan bod u borbi za opstanak na teškom gostovanju Radničkom u Nišu (1:1)

JSL, 18. kolo:

Subota:

Donji Srem – Jagodina 1:1

(Nikitović 35 - Pešić 90p)

Voždovac Javor 1:0

(Karaklajić 82)

Novi Pazar – Sloboda 2:1

(Sotirović 60, Selimović 73 - Mihajlović 66)

Radnički 1923 – Partizan 0:5

(Malbašić 3, Škuletić 38, 90, Drinčić 58, Lazović 63p)

Čukarički – OFK Beograd 1:0

(Mirosavljević 60)

Radnički Niš – Rad 1:1

(Stojanović 8 - Injac 6)

Crvena zvezda – Napredak 4:1

Nedelja:

Spartak – Vojvodina (13:00)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA