LUDI DERBI: 6 crvenih, tuča sa policijom i 46 uhapšenih! (VIDEO)

Kao i u jesenjem sudaru Levskog i CSKA iz Sofije sve drugo sem fudbala bilo je u centru pažnje

  • 2

Poznato je da su derbiji na Balkanu skoro pa borba na život i smrt, a nova potvrda toga stiže iz Bugarske. Sofijski gradski derbi između Levskog i CSKA odigran je u subotu, a u centru pažnje je, kao i u prehodnom duelu dva trofejna bugarska tima, bilo sve sem fudbala.

Počevši od toga da su varnice na terenu sevale na sve strane, da je sudija morao da podeli četiri crvena kartona tokom utakmice i još dva nakon završetka, preko tuče između igrača i međusobnog gađanja loptom, do toga da je na kraju igrač domaćeg tima nakon crvenog kartona udario sudiji ćušku.

A kao šlag na torti došlo je do tuče između navijača CSKA i policije koju su gađali dimnim bombama, stolicama i raznim drugim predmetima što su im došli pod ruke.

Najbolje je da pogledate sami šta se sve izdešavalo, jer teško da se rečima može opisati. A ako nekog uopšte zanima rezultat, pobedili su gosti pogotkom Gargorova u 69. minut iz penala.

Policija je uhapsila 46 izgrednika, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Bugarske je objavilo da su dve osobe lakše povređene, a jedan od njih je i pripadnik organa reda. Navodi se da je 38 navijača uhapšeno na putu ka stadionu zbog nasilničkog ponašanja nakon što su demolirali kombi i povredili vozača na auto putu.

Ostali navijači privedeni su u akciji oko i na samom stadionu zbog nošenja zabranjenih predmeta i neposedovanja nikakvih ličnih dokumenata.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA