Hrvati vređali legendu K1 koji je prebio Kro Kapa u Zagrebu! (VIDEO)

Publika u Zagrebu izviždala je "leteće koleno", iznervirana zbog odluke sudija da mu dodele pobedu protiv domaće zvezde Mirka Kro Kapa, iako je Holanđanin čak tri puta bio na podu

  • 8

Legendarni K1 borac Remi Bonjaski oprostio se od ringa pobedom protiv Mirka Filipovića na "Glory 14" turniru u Zagrebu.

Bonjaski je bio bolji na početku dvoboja, ali je Kro Kap u nastavku čak tri puta bacao Holanđanina na pod. Ipak sudije su progledale Bonjaskom kroz prste, dva puta su odlučile da ne broje, i na kraju ga proglasile pobednikom što je iznerviralo hrvatsku publiku.

"Letećem kolenu" posle poslednjeg meča u karijeri teško je pala činjenica da ga je publika u Zagrebu ispratila zvižducima.

- Dao sam puno sportu u prethodnih 20 godina i nije lepo kada sudije donesu ovakvu odluku, a publika ti zviždi kada prestaješ da se boriš - rekao je Bonjaski u Zagrebu.

- Nisam zaslužio ovakav tretman od ljudi iz Zagreba. Oni ne znaju kako je trenirati svaki dan, kako bi publici pružio uživanje da gledaju dobre borbe. Nisam ovo zaslužio - zaključio je uplakani Bonjaski.

Holanđanin je tri puta bio K1 šampion sveta 2003, 2004. i 2008. godine, a ljubitelji borilačkih sportova pamtiće ga po udarcima kolenom iz skoka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neverovatno

    9. mart 2014 | 12:52

    Pa to je normalno da hrvati vredjaju onog sto ne mogu da pobede u bilo kom sportu,pogotovo prema ovoj legendi! To im je ipak nacionalna kultura koju imaju oni i njihova braca albanci!

  • Gabrijel Gonzaga

    9. mart 2014 | 11:54

    Čuvena rvatska kulturno-balkanska prostačka publika je izviždala Remija jer je nalupao propalu nazovilegendu Filipovića.

  • Srb Cop

    9. mart 2014 | 12:35

    Bez obzira na ishod meca, ne ispraca se tako u penziju Dr kickboxa! Legenda je to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA