Miha postaje ozbiljan car u Italiji! Juventus ide ka Skudetu! (FOTO) (VIDEO)

Crno - beli slavili majstorijom Asamoe i pobegli Romi na 14 poena razlike pred večerašnji derbi kola u Napulju *Sampdorija napravila preokret kola, jer su posle 0:2 na poluvremenu slavili sa 4:2

  • 2

Mihajlovićeva Samdorija je u trendu! Samdorija je posle velikog preokreta savladala Livorno sa 4:2, iako su gosti na poluvremenu imali dva gola prednosti.

Bivši selektor Srbije uspeo je za kratko vreme da usadi pobednički mentalitet ekipi iz Đenove, što su njegovi igrači i potvrdili na meču sa Livornom u kojem se nisu predavali posle dva gola Ibrahima Mbajea.

Uvođenje Nenada Krstičića, isplatilo se Mihajloviću već u 49. minutu kada je srpski reprezentativac postigao gol, a samo nekoliko minuta kasnije Ćićerini je savladao svog golmana i doneo izjednačenje. Sampdorija je nastavila u istom ritmu i već do 75. minuta imala dva gola prednosti, jer su golove postigli Okaka i Gabadini.

Majstorijom Kvadva Asamoe pre sam kraj prvog poluvemena Juventus je pobedio Fiorentinu i napravio korak više ka odbrani Skudeta.

Sa 72 osvojena boda i dve utakmice više od Rome, crno - beli iz Torina imaju 14 bodova više od Rome koju večeras očekuje derbi kola u Napulju protiv direktnog konkurenta za drugom mesto.

Italijanski prvak nije blistao u pvom od tri meča sa timom iz Firence u kratkom vremenskom periodu (slede dva meča u okviru osmine finala Lige Evrope), ali je Antonio Konte ponovo imao pravi recept kako bi se slomio rival.

Pogledajte gol Asamoe. Zaista fantastično.

Fiorentina nije delovala tolilo loše s obzirom da na četiri utakmice nije osvojila bod, a može da žali najviše za šansom prečkom Matosa posle šuta glavom desetak minuta pre kraja.

Sve ostalo je i dalje za zaborav u timu Vinćenca Montele, koji i dalje gaji nade o plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Serija A, 27. kolo:

Subota

Udineze - Milan 1:0

Katanija - Kaljari 1:1

Nedelja

Juventus - Fiorentina 1:0

(Asamoa 42)

Bolonja - Sasuolo 0:0

Kjevo - Ðenova 2:1

Inter - Torino 1:0

Lacio - Atalanta 0:1

Parma - Verona 2:0

Sampdorija - Livorno 4:2

Napoli - Roma 20,45

Tabela: Juventus (+1) 72, Roma 58(-1), Napoli 52, Fiorentina (+1) 45, Inter 41...Livorno 21, Katanija 20, Sasuolo 17.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA