Jelena povređena stigla do osmine finala Indijan Velsa!

Srpska teniserka bez većih problema savladala Slovakinju Magdalenu Ribarikovu rezultatom 6:3, 6:2, iako je već na početku meča zatražila medicinski tajm aut

  • 2

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala turnira iz Masters serije 1000 u Indijan Velsu pošto je jutros savladala Slovakinju Magdalenu Ribarikovu rezultatom 6:3, 6:2.

Srpkinja je bez većih problema drugi put u karijeri savladala Slovakinju, a za razliku od igre, Jeleni je veći problem bila povreda leđa.

Jelena je već na početku meča zatražila medicinski tajm-aut,a  nedugo po povratku na teren oduzela je brej i došla do vođstva od 3:0. Slovakinja se vratila u meč i smanjila na 3:2, ali je Srpkinja dobila prvi set sa 6:3.

Drugi set je bio neizvestan samo do rezultata 2:2, međutim naša teniserka je bez većih problema stigla do trijumfa i osmine finala Indijan Velsa.

Protivnica Jeleni Janković u narednom meču biće Karolina Vozniacki iz Danske koja je pobedila Kazahstanku Jaroslavu Švedovu sa 7:6 (9-7), 3:6, 6:1.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA