Đoković upao na konferenciju Dimitrova i interesovao se za Šugarpovu

Srpski teniser još jednim svojim gestom pokazao da je pravi šoumen i da je glavni kada je zabava u pitanju u svetu tenisa

  • 1

Novak Đoković nastavlja da zabavlja sve ljubitelje tenise i van terena. Na meti srpskog tenisera ovoga puta je bio Bugarin, Grigor Dimitrov, ali ovoga puta nije reč o imitiranju. 

Srpski teniser je upao na konferenciju bugarskog tenisera na turniru u Indijan Velsu i počeo da mu postavlja pitanja koja se tiču njegovog izgleda i njegove devojke, Marije Šarapove:

- Moj prijatelj Grigor je ovde, momak koji najbolje izgleda na turu. Ne morate da pričate toliko o tenisu. Imao si dosta uspeha ove godine, hajde da pričamo o tvom izgledu. Mogu li da ti postavim jedno pitanje? Koja je tvoja omiljena Šugarpova bombona - pitao je Đoković i naterao na smeh celu salu zato što je poznato da Dimitrova devojka, ruska teniserka Marija Šarapova, ima svoju liniju slatkiša po menu Šugarpova.

Ipak, talentovani Dimitrov nije se zbunio i imao je spreman odgovor na pitanje Srbina, da bi ga potom nahvalio:

- Flirti Sour. Kao prvo, on je sjajan čovek van terena. Imamo odličan odnos. Možemo čak i da pričamo pošto nam je jezik sličan - rekao je Dimitrov dodajući da su imali dosta bitaka i da se nada da će ih tek biti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA