Ove NIKE patike je dobio Bogdan Bogdanović zbog sezone iz snova! (FOTO)

U meču u Ljubljani, gde je Olimpija savladala Partizan, najjefikasniji u redovima srpskog šampiona je nosio najnoviji model patika Nike Kobe9

  • 6

Top 16 faza Evrolige, ali i domaći šampionati ulaze u završnicu, a na košarkaškoj mapi Evrope, broj vrhunskih mečeva, poteza i zanimljivosti, iz nedelje u nedelju se povećava. Borba za što bolju poziciju i ulazak u plej-of nije izostala ni u jadranskoj ABA ligi, a tri kola pre doigravanja, zanimljiv meč viđen je u Ljubljani gde je Olimpija savladala Partizan. Najefikasniji u redovima srpskog šampiona bio je Bogdan Bogdanović, jedan od najtalentovanijih igrača Evrope.

Osim po zapaženom statističkom učinku (19 poena, 4 skoka), publika u Sloveniji će ga upamtiti i po još jednom zanimljivom detalju – najnovijem modelu patika Nike Kobe9, koje je Bogdanović premijerno pokazao na meču sa Olimpijom.

Kuriozitet je način na koji je Bogdanović došao do ovih patika. Naime, posle serije fantastičnih utakmica i rezultata, kompanija Nike rešila je da nagradi svog ambasadora i mladog beka Partizana, poslavši mu direktno najnoviji model patika. Ovaj model, u ovom momentu je dostupan za prodaju, ali samo u Americi, pa je tako Bogdanović jedini igrač u Evropi koji trenutno nosi Nike Kobe9 patike!

Jedan od najboljih igrača TOP16 faze Evrolige i ABA lige na društvenim mrežama je podelio svoje oduševljenje i fotografiju patika, za koje kompanija Nike veruje da će još vise unaprediti njegovu igru.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    10. mart 2014 | 17:19

    Poslali mu iz Čikaga moji,znaš ti dobro koji!

  • Wtf

    10. mart 2014 | 18:16

    Ima da se kupe i u Evropi u FootLockeru kostaju 200$

  • Durantula

    10. mart 2014 | 17:13

    Okej je sve to, samo da kazem da Bogdan nije jedini, moja drugarica ima takodje Kobe9 samo druge boje :-))) inace patike su odvratne, dosta lepse su Kobe8... pozzzz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA