Fotke na koje niste navikli iz Barselone!

Pogledajte atmosferu sa treninga posustalog giganta dan pre revanš meča u Ligi šampiona sa Mančester Sitijem

  • 0

Barselona se u verovatno najčudnijoj atmosferi godinama unazad sprema za revanš meč osmine finala Lige šampiona, koji se u sredu igra na Kamp Nou protiv Mančester Sitija.

Osim što španski mediji (doduše oni koji su bliži Realu) opisuju kako je potpuni haos i anarhija zavladala u klubu gde igra jedan mesi, Nejmar, Inijesta..., ni informacije o statusu trenera Martina nisu najbolje.

Stručnjak koji je prošlog leta preuzeo šampiona Španije je navodno na izlazim vratima, protiv Sitija bi mogao i ranije da uprska stvar, ukoliko ispusti 2:0 iz prvog meča (što je ipak malo verovatno).

Fotografija Lionela Mesija sa treninga pred revanš koja jasno oslikava raspoloženje argentinskog asa, koji je navodno već neko vreme upao u apatiju, možda čak i zbog tog toliko opisanog astronomksog transfera Nejmara na kraju prethodne fudbalske sezone.

U međuvremenu, kapiten i jedan od najodanijih klubu Karles Pujol, saopštio je da će na kraju sezone otići, jer nije "dovoljno spreman" da nastavi sa jakim radom u klubu kakav je njegov matični.

Trening centar Barselone su pokušali da razvesele sa novim bilbordom na kojem su najmlađi navijači koji su telima formirali grb kluba koji se u poslednje vreme više ismeva, nego što se pohvaljuju njegovi nastupi na mečevima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA