VUJOŠEVIĆ: U Moskvu bez Kinzija, a na jugu ništa novo!

Trener crno - belih ističe da je razlika između CSKA i Partizana ogromna!

  • 0

Partizan bez bele zastave ide u Moskvu gde će igrati meč protiv starog znalca CSKA, a trener srpskog šampiona istakao je u obraćanju medijima pred put da će crno-beli igrati bez Tarensa Kinzija.

- Povreda je skočnog zgloba, trenira sa manjim intenzitetom. Utakmica sa Solnokom je važnija od CSKA i zato gledamo da se zaleči za taj meč, moramo da ga čuvamo za utakmice koje su životno značajne - rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Trener srpskog šampiona ne sumnja da će "armejci" biti motivisani.

- Apsolutni favorit je CSKA jer ima jednu od najboljih ekipa u Evropi. Oni idu sa velikim ambicijama kada je u pitanju Evroliga. Svaka utakmica im je veoma važna, jer je velika prednost imati prvu poziciju u grupi.

- Na svakom meču su posebno motivisani i sigurno da smo im mi dužnici. Dobili smo ih u Beogradu i taj poraz im nije lako pao. Biće izuzetno motivisani. Ovo nije meč u kome imamo velike šanse i u kom moramo da igramo bez kalkulacija.

- Oni su jednostavno puno jača ekipa koja košta 60 miliona, a mi imamo nešto više od nerealizovana dva miliona evra budžeta. Znači, na jugu ništa novo - istakao je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA