Da li je Stojanović spreman da se kocka za vikend zarad Zvezdine budućnosti?

Problemi u odbrani koji pritiskaju crveno-bele mogli bi da izrode novog štopera na Marakani ukoliko Slovenac pruži šansu Zvezdinom golobradom mladiću Jovanoviću ispred polovnog stranca Arauha

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika delijech
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • miroslav

    14. mart 2014 | 07:35

    Ja samo ne znam zašto mi u opšte i kupujemo strane igrače kad imamo u omladinskom pogonu van serijski talentovane igrače koji nas ne koštaju ništa a mogli bi mnogo da daju!!!Primer Filip Janković,da ne nabrajam ostale.

  • dussan

    12. mart 2014 | 13:05

    I jos nesto bitno! To sa Cilinsekom samo nama moze da se desi, i za takav propust bi neko trebalo konacno da odgovara. Ali, neregistrovanje Cilinseka, po meni, nije najveci propust. Nije ni pustanje Lazica, za koga licno ne verujem da jos uvek moze da igra desnog beka, pogotovo ne onog modernog, po zahtevima neophodnog, koji drzi celu aut liniju, igra u oba smera, i jak je na centarsutu. Smatram da je Zvezdaska javnost nije imala srece da u pravom svetlu upozna Stevana Legiju Lukovica, nase dete kome niko nije ukazao pravu sansu. Bio je prosle sezone na kaljenju u Grblju, igrao desno krilo, davao golove, a mi ga pustili bez obestecenja. Neko je procenio da nije dovoljno dobar za Zvezdu, ne dao mu Bog da proigra u Napretku kako ocekujem, morace taj neko da digne dva prsta! Mali je brz ko munja, jak, nizi, znaci nizeg i tezista, jos uvek daleko od kompletnog igraca, ali vece perspektive od svih koje imamo na toj poziciji. Ja od Marka Petkovica nisam video nista u defanzivi, u ofanzivi jedna jaca trojka. Mlad je i on, sigurno da ima mesta za napredak, sigurno da nam njegova titula evropskog sampiona za mlade daje nadu da ce i vrednost znacajno da mu poraste, ali je za mene sve to, i to sto je veliki zvezdas, u ovom trenutku premalo da bi Petkovic bio prvi izbor za desnog beka, bez ikakve alternative na klupi! Ljudi, pa partizan na istoj poziciji ima cak trojicu boljih, Vulicevica, Aksentijevica, i Obradovic im odlicnu tu pokriva kada treba. A za stranu preko puta ne smem ni da razmisljam kada Mijailovic ponovo bude sakupio kartone, ili ne daj Boze se povredio. Pa mi nemamo ni jednog drugo levonogog igraca osim slabog Nenadica. Kad bi levonogi Milijas hteo da trci malo jace, primorao bih da bude alternativa za levog beka. Gogic je i onako mnogo sposobniji u sredini, a ofanzivnih veznih za golove imamo za izvoz, tako da nam za napad iz drugog plana kapiten uopste nije neophodan. Hvala.

  • bojan

    12. mart 2014 | 11:26

    Ovo sto ste napisali za Arauha je bezobrazluk i velika neistina. Ko je pogledao makar 2 treninga crvene zvezde,zna da je Arauho bolji i od Krnete,Lazica i Martinovica. Decko je mlad igrac,sa 18 igrao za reprezentaciju, koji je u stranoj zemlji,a klub se odnosi prema njemu na najgori moguci nacin,a on cuti i trenira. Svi ste preneli da je posle jednog treninga zaplakao,jeste to je istina,ali zaplakao je od muke jer mu ovde niko ne olaksava,ceo dan je SAM, i nema nikoga da ga pogura,kao sto gurate o polovne klince iz nase skole,tatine sinove. Decko je primer profesionalca sa samo 18 godina, moze da drzi Milijasu casove kako treba da s eponasa neko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA