Partizanov protivnik iz Evrolige čeka Zvezdu?

Budiveljnik je u obe utakmice osmine finala Evrokupa bio bolji od Nantera i sada čeka pobednika duela crveno-belih i Ritasa

  • 2

Košarkaši Crvene zvezde u sredu igraju revanš meč osmine finala Evrokupa protiv Lijetuvosa, a u slučaju da ispune cilj i eliminišu Litvance, u narednoj rundi sastaće se sa Budiveljnikom.

Ukrajinski tim koji je u prvom delu Evrolige bio u istoj grupi sa Partizanom, izašao je kao pobednik iz dvomeča sa Nanterom 71:76, koji je isto tako bio zajedno sa crno-belima u grupnoj fazi. Ukrajinci su posle trijumfa nad francuskom ekipom na svom terenu, pobedu ostvarili i na gostovanju u Parizu.

Zbog situacije kakva je trenutno u Ukrajini Budiveljnik je sprečen da bude domaćin na svom terenu u nastavku sezone, tako da će se ti mečevi igrati na neutralnom terenu. U duelu protiv Nantera, oni su Francuze dočekali u Kaunasu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. mart 2014 | 10:35

    Partizanov protivnik koji je kao i pecurkanci ispao iz Evro lige,sada mogu samo po navici da se igraju tamo nekog Kupa...ccc....Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Realno

    12. mart 2014 | 11:42

    Duel dva diva završio se pobedom Budjivelnika. Sada je vrlo realno da pobednik dvomeča između Zvezde i Lijetvosa dogura do finala. A u finalu je sve moguće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA