SRPSKE FITNES LEPOTICE: Mogu li izgledom da pariraju Ivani Španović? (FOTO)

Srpska atletičarka Ivana Španović spada u najlepše i najzgodnije sportistkinje na svetu. Sudeći po izgledu bez problema bi mogla da ponese i neku titulu u fitnesu, poput naših lepotica Bojane Vasiljević, Maje Pavlović, Jelene Vasović, i Miljane Stanojković

  • 13

Srbija ima vrhunske sportistkinje u svakom sportu, ali osim rezultata one se mogu podičiti i vrlo zgodnim izgledom.

Ipak, jedna se po svom izgledu i mišićavom telu izdvaja, a to je - Ivana Španović, naša najbolja atletičarka, koja je nedavno osvojila bronzanu medalju na SP u Poljskoj.

Ona oduševljava sve svojim telom, izvajanim od teških treninga sa tegovima, ali i zbog dosta skokova i trčanja.

Upravo zato smo i hteli da vidimo da li njoj svojim izgledom mogu da pariraju uspešnje srpske sportiskinje u bodibildingu i fitnesu. Devojke koje su osvajale titule vajajući svoje telo treningom sa tegovoma.

Da se razumemo, sve su lepe i zgodne na svoj način, samo je pitanje koji se izgled vama najviše dopada?

Na vama je da procenite  da li bi naša atletičarka mogla da se takmiči u njihovim disciplinama i da možda ponese laskoavu titulu najbolje u fitnesu.

Bojana Vasiljević (32)

Bojana je jedna od najupešnijih naših takmičarki u bodi bildingu i fitnesu. Bila je vicešampionka sveta, prvakinja balkana u bodi fitnesu a trenutno se sprema za napad na titulu Mis Olimpije u Americi. Radi kao personalni trener u fitnes centru Gold Gym u severnom Holivudu, a njenom figurom bio je oduševljen i Arnold Švarceneger

Jelena Vasović (22)

Jelena je student ekonomije i bankarstva u Švajcarskoj, a inače se bavi fitnesom i to disciplinom bikini fitnes u kojoj se traži ženstveno izvajan i ne toliko mišićav izgled.

Jelena je takođe šampionka Srbije i vicešampionka Švajcarske u bikini fitnesu.

Maja Pavlović (23)

Ona je definitivno najseksi srpska političarka, aktivna članica SPS-a iz Čačka, zadužena za sport i organizaciju sportskih manifestacija u ovom gradu.

Inače, Maja je višestruka šampionka Srbije u svojoj kategoriji bikini fitnesa a imala je i zapažene uspege u inostranstvu..

Miljana Stankojković (24)

Srpska fitnes takmičarka Miljana Stanojković iz Niša, osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju u klasi "Fitnes model" u apsolutnoj kategoriji na Svetskom šampionatu u Austriji. Miljana je student građevinskog fakulteta u Nišu...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poroci

    13. mart 2014 | 22:39

    Ivana je definicija prave zene! Sta ce vam ovi kosturi.

  • Урош

    13. mart 2014 | 23:52

    Све су згодне и лепе, али је Ивана алфа.

  • Nislija

    13. mart 2014 | 22:37

    Ni do kolena joj nisu... Ivana je zlo.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA