Novak počistio Hrvata posle gubitka prvog seta!

Najbolji srpski teniser posle sati i 45 minuta igre savladao Hrvata Marina Čilića koji mu je ubedljivo uzeo prvi set

  • 12

Iako je ubedljivo izgubio prvi set, srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Indijan Velsa pošto je u nastavku samleo Hrvata Marina Čilića - 1:6, 6:2, 6:3.

Bio je ovo osmi međusobni duel ova dva tenisera, a Novak je sve rešio u svoju korist. Ovaj poslednji doneo mu je meč sa Žilijenom Benetoom koji je savladao Felisijana Lopeza za četvrtfinale.

Đoković nije bio prepoznatljiv u prvom setu. Čilić je već na početku uzeo brejk i vodio je sa 3:0, a potom i do velikih i neočekivanih 5:0, uz još jedan osvojen brejk. Novak je uspeo da se upiše na semafor u prvom setu, međutim Hrvat je očekivano stigao do prvog seta - 6:1.

Svestan da je đavo odneo šalu Đoković, u čijoj loži se ponovo našao Marijan Vajda, je mnogo bolje krenuo u drugi set. Prva tri gema teniseri su dobili na svoje servise da bi Srbin napravio brejk koji je ubrzo i potvrdio za 4:1. Čilić je smanjio na 4:2, ali je duplom servis greškom u finišu seta omogućio Novaku da izjednači - 6:2.

Gde je stao u drugom, Đoković je nastavio u trećem setu kada je vrlo brzo načinio brejk i stigao do vođstva od 3:0. Čilić je smanjio prednost i ozbiljno pripretio u petom gemu, ali je Nole preko razlike stigao do četvrtog poena. Držao je Srbin svoj servis do kraja i posle sat i 45 minuta igre zasluženo otišao u četvtfinale - 6:3.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :-)

    13. mart 2014 | 09:12

    Noli i Vajda - tim koji dobija!

  • nataly

    13. mart 2014 | 09:06

    Zašto to ne reći ovako - Obrisao ga Nole(Durex)gumicom. Mora mister Marjan još malo da vežba da bi dobio dva seta. Uopšte mi nije žao što sam navila satić za "zornjak" ustajanje i baš mi je dobrodošlo ono nerviranje u prvom setu. Pozzdravčić za Noleta, Vajdu i Jecu...

  • Lik

    13. mart 2014 | 08:36

    Bolje reći pojeo ga Nole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA