HIT: Sudija se rugao Žigićevom saigraču zato što gubi!

Trener Birmingema Li Klark optužio je glavnog sudiju da se rugao njegovom igraču na utakmici protiv Barnlija zbog rezultata koji je u tom trenutku bio na semaforu i rekao da će ga prijaviti Fudbalskoj asocojaciji Engleske

  • 1

Utakmica Čempionšipa između Birmingema i Barnlija obilovala je velikim brojem uzbuđenja, a domaćin je u poslednjim sekundama meča postigao treći gol i došao do izjednačenja i osvajanja jednog boda.

Napetosti nije nedostajalo ni po završetku meča, jer je trener domaćina Li Klark optužio sudiju da se rugao njegovom igraču zbog rezultata koji je u tom trenutku bio na semaforu.

Kako kaže šef stručnog štaba ekipe za koju igra Nikola Žigić, do incidenta je došlo nakon gola kojim su gosti poveli sa 2:1, a koji je postignut posle slobodnog udarca. Kapiten Birmingema Pol Robinson je došao do delioca pravde Džejmsa Liningtona da protestuje, a arbitar mu je pokazao žuti karton rugajući mu se zbog trenutnog rezultata.

Li Klark je bio besan nakon što je čuo šta se desilo i rekao je da će prijaviti Liningtona Fudbalskoj asocijaciji Engleske, rekavši pritom da je takvo ponašanje zvaničnog lica na jednoj utakmici neprihvatljivo.

- Kada se moj kapiten bori za klub i navijači bodre moj tim i kada ja dajem sve od sebe da bi ekipa opstala u ligi postane predmet poruge jednog zvaničnika to je nešto preko čega ne mogu da pređem. Ja ne dovodim u pitanje njegovo deljenje pravde, ali on dobro zna šta je rekao i to je neprihvatljivo -  rekao je Klark.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA