Marko Huk slomio palac, ništa od spektakla!

Zbog ove povrede svetski šampion u kruzer kategoriji bio je primoran da odloži meč za odbranu titule protiv Mirka Lagetija

  • 1

Svetski šampion u boksu u kruzer kategoriji Marko Huk polomio je palac zbog čega je njegov meč protiv Italijana Mirka Lagetija, u kome brani svoju titulu, odložen do daljeg.

 

Novi termin borbe je pomeren sa 29. marta, a novi termin bi mogao da bude u maju, ali to je za sada na dugačkom štapu, jer se još uvek ne zna kada bi mogao potpuno da se oporavi naturalizovani Nemac koji je rođen u Sjenici, a nedavno je postao student Univerziteta Megatrend u Beogradu.

 

 

Podsetimo, Huk kome je pravo ime Muamer Hukić do sada ima 37 pobeda od čega 26 nokautom, dva poraza i jedan nerešen, a protiv italijanskog borca je trebalo da po 13. put brani titulu prvaka sveta u kruzer kategoriji. Poslednji put u ringu je bio 25. januara kada je nokautom u šestoj rundi pobedio Firata Arslana u Štutgartu.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA