Na Vračaru jedinstven okršaj: Udariće asistent na profesora!

Utakmica između Rada i Partizana pored borbe za bodove donosi i okršaj asistenta i profesora sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja

  • 8

Za vikend se na Vračaru sastaju ekipe Rada i Partizana, a ova utakmica imaće poseban značaj za dve osobe koje se nalazi u stručnim štabovima građevinara i crno-belih.

Aleksandar Janković, trener ekipe sa Banjice je profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, gde vodi katedru za fudbal, a njegov asistent, docent na ovom predmetu je Bojan Leontijević, pomoćnik Marka Nikolića, trenera crno-belih sa kojim sarađuje nekoliko godina.

Tako će ova prvenstvena utakmica biti svojevrstan okršaj asistenta i profesora koji su u zimskoj pauzi za nama promenili adrese. Janković je FSS zamenio Radom, a Leontijević Vojvodinu Partizanom.

Trener ekipe Rada i bivši pomoćnik Siniše Mihajlovića Aleksandar Janković u izjavi za Telegraf rekao je da se nada da će njegov učenik i asistent nadmašiti profesora.

- U svim sferama, a naročito u akademskim vodama je veliki uspeh kada učenik nadmaši učitelja. Tu ne mislim na utakmicu između Rada i Partizana, već generalno na Bojanovu karijeru. To je znak da sam ja kao profesor uradio dobar posao.

- Bojana poznajem više od 15 godina i selektirao sam ga da mi bude asistent, jer znam koliko je kvalitetan trener, a pre svega je kvalitetan čovek. Poseduje sve osobine i one stručne i pedagoške da jednog dana bude veliki trener i ja mu to istinski želim - istakao je Aleksandar Janković.

Utakmica se igra u nedelju od 14 i 30, a i jednoj i drugoj ekipi su bodovi prekopotrebni. Građevinarima u grčevitoj borbi za opstanak, a timu iz Humske u pohodu na sedmu uzastopnu titulu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbgd

    15. mart 2014 | 08:53

    Napred Partizan !

  • MikiGrobar

    15. mart 2014 | 10:14

    Zelim FK Radu I njegovim navijacima puno srece u borbi za opstanak ali 3 boda su 3 boda tako da sansu traze na nekim drugim utakmicama. NAPRED PARTIZAN!!!

  • nenad

    15. mart 2014 | 09:52

    jutro je, jutro je ! profesor je profesor !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA