Definitivno odložen meč Partizana i Solnoka!

Zbog obaveza mađarskog kluba u Evročelendž kupu, traži se novi termin za odigravanje utakmice

  • 10

Košarkaški klub Solnok podneo je zahtev čelnicima ABA lige za odlaganje meča 24. kola sa Partizanom, predviđenim za nedelju, 16. mart, od 17 sati u beogradskom "Pioniru". Međutim, kako tri strane, Partizan, ABA liga i Solnok nisu uspeli da u najkraćem mogućem roku pronađu novi termin, usledilo je definitivno odlaganje do daljeg, a naknadno će biti određen novi termin meča srpskog i mađarskog šampiona.

To je potvrdio Josip Bilić, dorektor ABA lige.

- U sledećih nekoliko dana ćemo pokušato da pronađemo novi termin za odigravanje meča - stoji u izjavi na sajtu regionalne lige.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu mađarskog kluba, zahtev za odlaganje je usledio posle pobede nad estonskim Tartu Rokom u okviru takmičenja Evročelendž kup. Solnok bi trebalo u utorak, 18. marta da gostuje u Estoniji, kada će se igrati treći meč osmine finala.

U saopštenju je istaknuto da ekipa ne može da putuje u Beograd.

KK Partizan - KK Galatasaraj

- Određeno je da se utakmica Partizan - Solnok odigra u nedelju od 17 sati, ali mađarska ekipa ima problema oko odlaska u Estoniju za odlučujući meč Evročelendža. Nije da Partizan ne želi da se odloži meč, oni nemaju drugi termin, jer igraju Evroligu - ranije danas rekao je direktor Jadranske lige Josip Bilić Tanjugu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GagiCZ

    14. mart 2014 | 11:47

    Hahaha, jedino ovako i moze. Hoce li Dule sad da prica o regularnosti? Tim koji se bori za f4 dobija na poklon 2 boda, da je bilo koji drugi tim u pitanju, vec bi bila konferencija o stranim silama i placenicima koji otimaju jadnom Partizanu sve i svasta...

  • Devla

    14. mart 2014 | 12:43

    Cim dolazi Bertans odmah se odlaze utakmica. :D

  • Srbin

    14. mart 2014 | 14:30

    Prosto,kad nisi siguran da ces da pobedis ti otmi,kupi,sredi! Trener i direktor solnoka su srbin i crnogorac,toliko o regularnosti. Kakva drzava takav i sport! Dok smo bili jaki imali smo zvezdu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA