TELEGRAF BIRA: Deset najboljih cica u sportu (DRUGI DEO)

Nastavljamo sa još pet najlepših sportistikinja sveta, pogledajte

  • 0

Priča da većina muškaraca gleda ženski sport samo ako ih zanima kako izgledaju akterke na terenu, skoro da je sasvim tačna. Najbolji dokaz je to što u ženskom sportu najviše para zarađuju baš one dame koje i najbolje izgledaju, a ne u skladu sa njihovim profesionalnim kvalitetom. Možda nije korektno, ali tako je.

 

Posle priloga od pre dva dana, u kojem smo objavili prvih pet od 1o najlepših sportiskinja sveta po izboru Telegrafa, danas vam donosimo fotografije preostalih pet.

MARIJA KIRILENKO

Ruska teniserka, trenutno 22. igračica sveta. U karijeri je ukupno osvojila 5 trofeja. 2009. godine pozirala je za Sports Ilustrejtid, zajedno sa koleginicima Danijelom Hantuhovom i Tatjanom Golovin.

 

 

FRANČESKA PIČININI 

Trofejna italijanska odbojkašica. Dva puta je osvajala Evropsko prvenstvo sa svojom zemljom, a 2004. godine zbog svog atraktivnog izgleda dobila je ponudu da uradi kalendar za "Men's Heatlh".

 

DŽENIFER BARETA

Američka igračica bilijara. Ovim sportom počela je profesionalno da se bavi sa 29. godina. Dženifer veruje da je njen najjači atribut u igri - mentalna snaga.

 

SANJA POPOVIĆ

Dugogodišnja reprezentativka Hrvatske u odbojci. Karijeru je počela sa 14 godina. Igrala je u Italiji, Turskoj, Južnoj Koreji. Za reprezentaciju svoje zemlje debitovala je 2005. godine.

 

KAROLINA VOZNJACKI

Doskoro najbolja teniserka sveta. Osvojila je 18 titula u karijeri, aktivna je na Tviteru, a Novak Đoković se često druži sa njom. Dankinja je trenutno četvrta igračica sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA