Grobari traže da Partizan vrati bordo-plave dresove!

Navijači fudbalskog kluba Partizan pokrenuli peticiju da se vrate dresovi u bojama koje predstavljaju tradiciju velikana iz Humske

  • 31

Navijači Partizana žele da ponovo gledaju igrače svog tima u bordo-plavim dresovima. Grobari su po tom pitanju konkretno delovali i pokrenuli peticiju "Vratimo FK Partizan rezervne bordo-plave dresove!".

Klub iz Humske je od svog osnivanja nosio bordo-plave sve do kraja pedesetih godina 20. veka kada je crno-bela boja ustanovljena kao osnovna i postaje sinonim kada se pomene ime srpskog šampiona.

Ipak, bordo-plavi dresovi se vraćaju 1990. godine kao gostujuća garnitura u znak poštovanja tradicije kluba. Parni valjak je ovakve dresove nosio sve do jeseni 2008. godine i utakmice sa Čukaričkim i od tog trenutka fudbaleri Partizana više nikada  nisu nosili bordo-plave dresove.

Pojavili su se skroz crni dresovi koji su u proteklim godinama predstavljali rezervnu garnituru, pa je takav potez čelnika crno-belih naterao navijače da pokrenu konkretnu akciju. Peticiju možete potpisati OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    14. mart 2014 | 16:28

    Hahahaha a taman stolice promenili.

  • Jugoslovensko Sportsko Drustvo !!!!

    14. mart 2014 | 16:14

    Svaki grobar pravi , Tudjana Franju slavi , da nije bilo njega , bili bi crveno plavi...i ajmo crno beli umro je Tudjan Franja , cutacemo jedan minut predsedniku Partizana !!!

  • M.V.P

    14. mart 2014 | 14:12

    A sto bas sad kad su konacno iskukali crno-bele stolice? ahhahahahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA