NIKOLIĆ PRED RAD: Ne može svaki put 5:0!

- Ne može svaka utakmica da se dobije sa pet gola razloga. Mislim da je ovo jedna od retkih utakmica, kada su i Partizanovom protivniku prekopotrebni bodovi - rekao je trener crno-belih

  • 1

Fudbaleri Partizana odigraće u nedelju prvenstvenu utakmicu protiv Rada na Vračaru. Crno-beli žele da i treći meč zaredom zabeleže pobedu i tako nastave trku za titulu sa Crvenom zvezdom.

Trener srpskog šampiona, Marko Nikolić svestan je da utakmica svakako neće biti laka:

- Igramo na stadionu na Vračaru koji je specifičan zbog blizine publike i terena. Čeka nas još jedno finale, očekujem pobedu i dobru igru. Rad je sada iskusna ekipa, nisu više mladi kao ranije. Moramo od samog starta da nametnemo naš ritam i ne smemo nikome da dozvolimo da želi pobedu više od nas - rekao je Nikolić.

Mladi stručnjak prokomentarisao je i to što je nekada bio trener građevinara:

- Ne verujem da ću imati problem sa navijačima Rada. Tamo sam proveo 20 godina i oborio neke rekorde, tako da ne očekujem negativan doček. Ne može svaka utakmica da se dobije sa pet gola razloga. Mislim da je ovo jedna od retkih utakmica, kada su i Partizanovom protivniku prekopotrebni bodovi. Ne sme da bude opuštanja - zaključio je Nikolić.

Utakmica između Rada i Partizana igra se u nedelju od 14 i 30.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(U.Marjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA