DEJO SAVIĆEVIĆ NOVINARU: Daj nemoj me zaj..avati!

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore se iznervirao kada mu je jedan novinar postavio pitanje da li bi Crna Gora trebalo da igra prijateljsku utakmicu sa Kosovom

  • 3

Dejan Savićević, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, smatra da je još uvek rano za prijateljsku utakmicu sa Srbijom, a veoma se iznervirao na isto postavljeno pitanje o Kosovu.

Jedan od novinara prvo ga je pitao za prijateljsku utakmicu sa našom zemljom, na šta je popularni Dejo odgovorio:

- Potrebno je da se ohlade glave, jer mnogi u Srbiji misle da smo ih mi Crnogorci izdali time što smo hteli nezavisnost. To je kao posle razvoda i zato je bolje da ne igramo sa Srbima, dok se ne stišaju tenzije. Meni su i dalje Beograd i Srbija bliži od Sarajeva, Zagreba i Ljubljane. Ljudi iz Beograda su nam pomogli oko mnogih stvari - rekao je Savićević.

Nakon toga je usledilo škakljivo pitanje novinara o eventualnom prijateljskom meču sa Kosovom, a Savićević se vidno iznervirao:

- Hajde me ti posavetuj da li bi trebalo da igramo. Počeo si me za...avati. Nemam nameru više da pričam s tobom. Zdravo majstore - rekao je Savićević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA