Murinjo ne veruje u osvajanje prvenstva i Lige šampiona!

Menadžer Čelsija kaže da njegova ekipa nema dovoljno iskustva i kvaliteta da bi osvojila dva trofeja

  • 1

Narednu izjavu Žozea Murinja niste očekivali da bi on ikada mogao da da. Jedan od najboljih fudbalskih trenera smatra da njegovi fudbaleri Čelsija nemaju dovoljno iskustva i kvaliteta da bi osvojili Premijer ligu i Ligu šampiona.

- Ako hoćemo da osvojimo prvenstvo, moramo da pobedimo u svakoj utakmici, a da očekujemo da Mančester Siti negde kiksne. Ako pogledate malo bolje, tabela nije realna. Siti može da nas stigne u bilo kom trenutku. Potrebno je samo malo da popustimo da bismo izgubili prvo mesto - izjavio je Murinjo, a zatim dodao:

- Kada je Liga šampiona u pitanju, prvo moramo da eliminišemo Galatasaraj, a zatim i neku drugu ekipu, pa još jednu da bismo se plasirali u finale. Verujte da će to biti teško, gotovo nemoguće, jer se radi o najboljim klubovima na svetu. Nemamo dovoljno igrača i nemamo iskustva. Zato mislim da će biti teško, ali sve ćemo raditi korak po korak - rekao je Portugalac.

Čelsi je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa 66 bodova, a u revanšu osmine finala Lige šampiona dočekuje Galatasaraj. Na prvom meču je bilo 1:1.

Možda je ovo način da Murinjo skine pritisak sa svoje ekipe?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA