KRATKO JE TRAJALO: Laboral raskinuo ugovor sa Odomom!

Španski košarkaški klub saopštio je da je raskinuo dvomesečni ugovor sa bivšom NBA zvezdom Lamarom Odomom

  • 0

Kratko je trajala saradnja između Lamara Odoma i Laboral kuće. Španski košarkaški klub saopštio je da je raskinuo dvomesečni ugovor sa bivšom NBA zvezdom.

Odom je za Laboral odigrao samo dve utakmice, ali je morao da se vrati u SAD na detaljne preglede zbog povrede leđa:

- Pregledi u Njujorku pokazali su da Odom ima problem sa leđima zbog kojih bi mogao da dva meseca odsustvuje sa terena. Želimo da mu se zahvalimo na periodu koji je proveo u klubu. Postoji mogućnost nastavka saradnje u zavisnosti od tempa njegovog oporavka u narednim mesecima - navodi se na sajtu Laborala.

Odom je prošle sezone nastupao za Los Anđeles Kliperse, gde je prosečno beležio 4.1 poen i 5.7 skokova na 88 utakmica. Prethodno je igrao za Majami, LA Lejkerse, sa kojima je osvojio dva šampionska prstena i Dalas. Sa reprezentacijom SAD osvojio je zlato na Svetskom prvenstvu u Istanbulu 2010. godine. On se zahvalio svima u klubu:

- Hvala svima, naročitio navijačima na njihovoj podršci i razumevanju. Vitorija mi je pokazala veliku dozu poštovanja kao čoveku i košarkašu. Bio sam povređem, a klub je nastavio da mi pruža podršku. Sve što je učinjeno za mene govori mi da su me ljudi ovde zaista želeli - rekao je Odom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA