Partizanov sponzor čeka Zvezdinu titulu (FOTO)

Zanimljiva reklama na kojoj je pisalo ''Lav čeka titulu'' pojavila se na ''Marakani'' i izazvala čuđenje s obzirom na to da je u pitanju kompanija koja je do početka prolećnog dela šampionata bila generalni sponzor Partizana

  • 19

Transparent o kojem bruji ceo grad! Odnosno, ne transparent nego reklama koja se pojavila na ''Marakani'' tokom meča između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca (1:0), a na kojoj je pisalo ''Lav čeka titulu''.

Tu ništa ne bi ni bilo toliko čudno da ''Lav'' nije  do početka prolećnog dela šampionata bio zvanični sponzor Zvezdinog večitog rivala Partizana koji je na dresovima nosio njihov logo, a upravo to je i izazvalo veliko čuđenje svih prisutnih na stadionu.

Podsetimo, uporedo sa početkom prolećnog dela Jelen Super lige između navijača Zvezde i Partizana krenula su prepucavanja ko i šta čeka titulu, odnosno ne da titulu.

Kompanija, u čijem sklopu se nalazi ''Lav'' pivara, nedavno je dospela u žižu javnosti posle akcije kada su za Partizan skupljene crno-bele stolice na kojima piše ''Lav'', dok će crveno-beli, takođe, na kraju sezone dobiti autobus od ove kompanije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA