Bajković vodio navijanje, Delije mu poklonile tortu za rođendan (VIDEO)

 
  • 10

Golman crveno-belih na originalan način proslavio 29. rođendan * Umalo je zaplakao od sreće

Dugo će golman Crvene zvezde Boban Bajković pamtiti meč protiv Radničkog iz Kragujevca. Ne samo zbog teško izvojevanog trijumfa (1:0), nego i zbog toga što su mu navijači priredili iznenađenje na krajuu utakmice kada su mu za 29. rođendan poklonili tortu čime im je ''jedinica'' crveno-belih uzvratila tako što je poveo navijanje.

Dok se ''severom'' orilo ''Danas nam je divan dan'' Bajković je odgovorio i poveo '' Od rođenja mog'', a posle meča je istakao:

- Najsrećniji sam čovek na svetu. Hvala svima, saigračima, stručnom štabu, navijačima. Izdržao sam nekako da ne zaplačem, ali su mi se oči napunile suzama. Ovo ne može nigde da se doživi, osim u Zvezdi. Preplavile su me emocije, deset godina sam u klubu i ovo je moja kuća. Nadam se da ću u maju takođe imati razloga za slavlje - rekao je Bajković i dodao:

- Hvala Kasalici, poklonio mi je najlepši poklon za rođendan. Nije bilo lako, mučili smo se do pred kraj, ali ovakvim pobedama se dolazi do trofeja. Želimo titulu i nekada mora i ovako da se dođe do bodova. Zaboravljamo Radnički i okrećemo se narednom protivniku, Donjem Sremu. Ponavljam da sam najsrećniji čovek na svetu danas. A još većem slavlju nadam se u maju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA