Junajted primio siromašne indijske dečake. Jednom od njih je majka prostituka!

Među tinejdžerima koji će u Mančesteru ići u fudbalsku školu je i dečak Rađib Boj, čija je majka takozvana seksualna radnica, koja u Kalkuti dnevno zarađuje tri dolara

  • 0

Mančester junajted je odlučio da pomogne grupi siromašnih indijskih dečaka da ostvare svoje fudbalske snove, tako što ih je primila u svoj trening kamp u Engleskoj.

Među tinejdžerima koji će u Mančesteru ići u fudbalsku školu je i dečak Rađib Boj, čija je majka takozvana seksualna radnica, koja u Kalkuti dnevno zarađuje tri dolara.

- Kristijano Ronaldo je moj idol. Moj cilj je da postižem golove - kaže Rađib koji sa majkom živi u kvartu "crvenih fenjera" u jednoj sobi u Kalkuti.

Šesnaestogodišnji Rađib kaže da ga nije sramota svoje majke, već mu je najveći cilj u životu da je izbavi iz pakla u kome živi.

- Nije me sramota što mi se majka bavi tim poslom. Ona mi je uzor i inspiracija, ali želim da je odvedem iz ovog kraja što je pre moguće - rekao je Rađib agenciji AFP.

Njegova majka kaže da svakodnevno posećuje hram posvećen bogu Šivi u kojem se moli za bolji život svog sina.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA