Milan Ristić oborio državni rekord koji je postavio pre 15 dana!

Srpski atletičar je ovim rezultatima pokazao da je u izvanrednoj formi i da je spreman za trku na 110 metara prepone

  • 0

Milan Ristić, član atletskog kluba Partizan, i srpski reprezentativac, i dalje nastavlja da nas raduje novim držanim rekordima na 60 metara prepone. Nakon što je pre manje od mesec dana postavio novi nacionalni rekord od 7.69 sekundi, sada je i to oboreno na 7.67 sekundi.

- U petak sam imao kvalifikacije i išao 7.67, osećao sam se spremno i brzo, a rezultat je mogao da bude mnogo bolji da se nisam udarao rukama sa protivnikom iz staze pored - kaže Ristić i dodaje:

- Ušao sam u finale zadovoljan i motivisan za još bolji rezultat. Imao sam problema sa primicačem u zagrevanju, ali ipak povreda nije bila toliko ozbiljna i odlučio sam da izađem na stazu. U finalu sam dobro startovao i krenuo na što bolji plasman, ali u stazi pored mene bio je isti trkač kao iz kvalifikacija pa sam i tu imao problema. Finalnu trku završio sam na šestom mestu što je veliki uspeh i istrčao trku na 7.68s, na nivou mog ličnog rekorda.

Ristić je ovim rezultatima pokazao da je u izvanrednoj formi i da je spreman za trku na 110 metara prepone.

Sledeće takmičenje za njega biće za dve nedelje na Teksas Rilejsu, gde očekuje rezultat oko 13.65 sekundi, kao prvu trku na otvorenom.

- Svi u mom timu su zadovoljni i ja sam spreman za obaranje državnog rekorda i na 110m prepone - za kraj je rekao Milan Ristić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA