Kamerman ostao bez svesti nakon sudara sa fudbalerom Hofenhajma! (VIDEO)

Kapiten nemačke ekipe se prosto zakucao u snimatelja koji je posle toga ostao nepomično da leži, a prvi mu je pritrčao u pomoć bosanski reprezentativac Salihović

  • 0

Subotnja utakmica Bundeslige između Hofenhajma i Majnca, koju su dobili gosti, umalo da bude kobna po jednog kamermana koji je pored aut linije snimao dešavanja na terenu.

Kapiten domaćeg tima Andreas Bek je posle pokušaja da se izbori za jednu loptu i dođe do nje pre protivnika, izleteo u aut i nije mogao da se zaustavi na vreme, tako da se prosto zakucao u snimatelja sa strane, koji je nakon ovog sudara ostao nepomično da leži.

Sead Salihović  je odmah pritrčao da pomogne čoveku koji je ostao bez svesti, a ubrzo su reagovali i lekari koji su bili prisutni na stadionu i pružili neophodnu pomoć povređenima. Na kraju Bek je prošao sa ogrebotinama na stomaku i lakšom povredom šake, dok su kamermanu urađeni neurološki pregledi posle kojih je saopšteno da je njegovo zdravstveno stanje dobro.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA