KOŠARKA SPAJA: Srbin, Turčin i Grk zajedno bodre Milvoki! (FOTO)

Tri momka čiji su narodi tokom istorije mnogo puta vodili međusobne ratove i gde i dan danas postoji blaga napetost među njima, pokazali su na koji način sport spaja ljude, nemareći za boju kože, naciju ili veru

  • 3

Lepa slika stiže iz Milvokija, gde su tokom utakmice između Baksa i Njujork Niksa na tribinama uočena trojica gledalaca kako sede jedan pored drugog držeći zastave Srbije, Turske i Grčke.

Tri momka čiji su narodi tokom istorije mnogo puta vodili međusobne ratove i gde i dan danas postoji blaga napetost među njima, pokazali su na koji način sport spaja ljude, nemareći za boju kože, naciju ili veru.

Naravno za ovakav njihov potez zaslužni su i košarkaši koji nose dres "jelenova", ekipe koja na neki način predstavlja Balkan u malom, jer u svojim redovima ima jednog Srbina - Miroslava Raduljicu, Grka nigerijskog porekla Janisa Antetokunmpoa, i turskog internacionalca Ersana Iljasovu.

Nažalost i njih na parketu i njihovih fanova na tribinama Milvoki je poražen u ovom meču.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA