Tuča igrača Jute i Hjustona, Mutombo ponovo na terenu (VIDEO)

Zbog borbe da ne izgube 38 nego 36 razlike, košarkaši Jute izazvali gnev domaće ekipe * Slavni košarkaš stigao u Denver na slavčljeničku ceremoniju

  • 0

Košarkaši Hjustona su bez većih problema izašli na kraj sa kolegama iz Jute i savladali ih sa ogromnih 38 razlike, iako su trener domaće ekipe pribojavao ovog NBA duela s obzirom na težak meč Raketa protiv Majamija samo noć pre - 124:86. Međutim, njegovi košarkaši su još jednom pokazali da ove sezone igraju odlično, ali i da imaju tanke živce.

Ubrzo nakon poslednjeg zvuka sirene igrači obe ekipe su došli u fizički sukog zbog jedne bezazlene stvari. Čuvao je Hjuston loptu poslednjih sedam sekundi čekajući kraj, ali su gosti oteli loptu i krenuli na koš kao da se bore za pobedu, a ne da izgube 38 ili 36 razlike.

To je i te kako razljutilo Rakete i spasa nije bilo. Srećom, nije bilo većih incidenata i sve se brzo završilo. Najefikasniji u domaćim redovima bio je Terens Džons sa 30 poena, Beverli je ubacio 19, a Lin 17. U poraženoj ekipi Fevors i Burks su ubacili po 15 poena.

Prisustvo Dikembea Mutomboa u dvorani Denvera očigledno je bio veliki motiv za domaću ekipu koja je savladala LA Kliperse rezultatom 110:100 i tako srušila niz od 11 vezanih pobeda gostiju.

Mutombo, inače bivši igrač Denvera, prisustvovao je ceremoniji dodele nagrada košarkašima i trenerima koji su igrali za Nagetse 1994. godine, a tokom poluvremena gromoglasno je pozdravljen u momentu kada je izlazio na parket.

Najzaslužniji za trijumf Denvera bio je Džej Džej Hikson koji je ubacio 21 poena, Lovson je dodao 19, a Ferid 18 poena i 16 skokova. U gostujućem timu najbolji je bio Blejk Grifin sa 26 poena i 12 skokova.

NBA, rezultati:

Indijana - Filadelfija 99:90

Šarlot - Atlanta 83:97

Bruklin - Finiks 108:95

Čikago - Oklahoma 85:97

Hjuston - Juta 124:86

Dalas - Boston 94:89

Denver - LA Klipersi 110:100

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA