Suvača, Karađorđe ili Vračar? Gde će Zvezda igrati naredni meč?

Iako je do meča 20. kola JSL između Donjeg Srema i Crvene zvezde ostalo još pet dana, i dalje se ne zna koji stadion će biti domaćin * Moguća odluka u sredu

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde, aktuelni lideri Jelen Super lige, u 20. kolu domaćeg šampionata gostuju ekipi Donjeg Srema, ali i dalje ne znaju na kojem terenu će igrati, jer policija još nije dala ''zeleno svetlo'' Sremcima da najtrofejniji srpski klub mogu da ugoste na svojoj ''Suvači''.

Bez obzira što su Pećinčani sve mečeve ove sezone kao domaćini igrali na ''Suvači'', meč sa Zvezdom je utakmica visokog rizika. Zbog toga je policija u sredu i zakazala sastanak sa čelnicima Zajednice i organizatorima na kojem će biti doneta konačna odluka.

- Dobili smo licencu od FSS za igranje utakmica visokog rizika, na domaćem terenu. U skladu s tim, učinićemo sve da susret protiv bivšeg prvaka Evrope dovedemo na besprekoran nivo - rekao je potpredsednik Sremaca Milan Aleksić za Žurnal i dodao:

- Nismo u obavezi, ali želimo Delijama da damo 1.300 ulaznica. Time bismo napravili sjajnu atmosferu na tribinama, kakvu Pećinci još nisu doživeli. Verovatno će biti smešteni na istočnoj tribini.

Ukoliko ''Suvača'' ne bude podobna za odigravanje utakmice kao alternative se pominju stadion Vojvodine ''Karađorđe'' gde je Donji Srem igrao prethodne sezone, ali i stadion na ''Vračaru'' gde utakmice visokog rizika igraju Rad i Voždovac.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ćoki

    18. mart 2014 | 09:58

    Ma najbolje na Marakani...

  • luka

    18. mart 2014 | 12:10

    Krecemo cigani.invazija kao i uvek!mozemo i na marsu da igramo!!!!

  • V

    18. mart 2014 | 15:29

    Mars bre donji srem iz lige ni stadion bre nemate a takmicite se u najboljoj srpskoj ligi. E jeb** ti ja nasu ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA