Austrijanac tuži Vudsa zbog udarca u glavu! (VIDEO)

- Vuds mi je predao potpisanu rukavicu kao obeštećenje, ali time stvar nije rešena - poručuje Bečlija po povratku kući

  • 2

Austrijski turista, zaljubljenik u golf, odlučio je da podnese tužbu protiv zvezde u golf-svetu Tajger Vudsa zbog telesnih povreda, koje su mu uticale na ostatak odmora u SAD.

Vrhunac planiranog odmora u SAD 50-ogodišnjeg Bečlije Gintera Z. trebalo je da bude prisustvo na golf-turniru na kojem je učestvovalo 30 najboljih igrača sveta.

Da i golf može biti opasan sport svedoči ono što mu se tada dogodilo. Nakon lošeg udarca Vudsa loptica je odletela u publiku i tamo pravo na glavu Bečlije. Loptica ga je tom prilikom povredila i on je morao da ode u bolnicu na šivenje glave.

Sada on traži obeštećenje od svetske zvezde golfa jer mu je upropastio odmor koji je dobio na poklon od žene za svoj 50-i rođendan.

- Vuds mi je predao potpisanu rukavicu kao obeštećenje, ali time stvar nije rešena - poručuje Bečlija po povratku u Beč.On se obratio advokatu i želi "pravo" obeštećenje.

- Kod amatera je običaj da se, kada se loše odigra loptica i ona odleti u neželjenom pravcu, viče "Fore". Time se upozoravaju svi i mogu da reaguju i izbegnu loptu. Loptica je letela šest sekundi i imao bi vremena da se sklonim da je poštovao pravila - kritikovao je golfer-amater ponašanje Vudsa koji je, inače, na pomenutom turniru odigrao veoma loše.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA