Evo šta je fasciniralo Novaka Đokovića (FOTO)

Srpski teniser je iskoristio pauzu pre početka Mastersa na Floridi da poseti kompaniju Gugl i isproba neke njihove proizvode

  • 0

Srpski teniser Novak Đoković iskoristio je pauzu između dva turnira na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama da svrati do San Franciska i poseti sedište kompanije Gugl.

Drugi reket sveta je dobio priliku da isproba proizvod ove firme, čuvene "Gugl naočare" kojima je bio oduševljen, posle čega je na svoj profil na Tviteru okačio fotografiju i napisao:

- Posetio sam Gugl u San Francisku pre nekoliko dana. Neverovatno iskustvo. Igrao sam tenis sa Gugl naočarama. Futuristički.

Srpski teniser je u nedelju osvojio titulu na Mastersu u Indijan Wellsu, a sada ga očekuje još jedan turnir iz serije "1000" u Majamiju, gde će imati priliku da osvajanjem titule još više smanji razliku za Rafaelom Nadalom, prvoplasiranim na ATP listi, ali i da doda još jedan pehar sa Masters turnira u svoju kolekciju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA