Izbacili je iz teretane jer ima seksi telo (VIDEO)

Pod izgovorom da zastrašuje ljude svojim seksi telom, radnici teretane opomenuli Tifani Ostin u momentu dok je počinjala sa vežbama

  • 6

Došla je u teretanu kako bi radila na programu oporavka posle saobraćajne nesreće koju je imala, ali Tifani Ostin se susrela sa veoma neprijatnom situacijom kada su je radnici opomenuli da prekrije telo, jer izgleda previše zategnuto.

U tom momentu na sebi je imala trenerku i top, a jedno što nije bilo prikriveno do kraja jeste stomak. Međutim, kada je počela da radi osoblje teretane joj je prišlo s ovom porukom.

- Izvinite, imamo nekoliko pritužbi na vas. Zastaršujete ljude svojim zategnutim telom. Ako možete da navučete majicu - reklo je osoblje teretane u Los Anđelesu.

Pristala je i dok je čekala da joj donesu majicu teretane, jer svoju nije ponela, Tifani se suočila s novom neprijatnošću zbog toga što joj je osoblje ponovo prišlo i zatražilo da uradi isto ono zbog čega je opomenuta.

Menadžment teretane se oglasio nedugo posle incidenta i istakli su da je osoblje možda previše oštor reagovalo, ali su dodali da se pravila kuće moraju poštovati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA