RADONJIĆ: U glavi samo Budiveljnik!

Strateg crveno-belih pokušava da skrene misli svojim igračima sa revanš meča četvrtfinala Evrokupa i usredsredi ih na predstojeći duel protiv makedonskog tima

  • 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov glavni cilj da igrače u ovom trenutku usmeri na razmišljanje o duelu sa MZT-om u ABA ligi, a ne o Budiveljniku i revanšu četvrtfinala Evrokupa.

- Razmišljamo o Budiveljniku, ne možemo to da poreknemo, ali uvek je najbitniji prvi sledeći meč i za njega se spremamo. Trudićemo se da igramo takmičarski i da pobedimo MZT.

KK Crvena Zvezda - KK Nižnji, Dejan Radonjić i Čarls Dženkes

- Makedonci igraju odlično, imaju sjajne pojedince i trenutno su u formi. Pokušaćemo da stavimo sve drugo sa strane i da odigramo dobar meč. Tek nakon tog duela ćemo da uđemo u punu pripremu za meč u Evrokupu -rekao je Radonjić za klupski sajt.

U prvom delu sezone MZT je u Skoplju savladao crveno-bele, kojima ovaj meč rezultatski nije važan, jer su već osigurali prvo mesto uoči završnog turnira.

- Imaju dobar spoj iskustva i mladosti. Dolaze u Beograd sa rasterećenošću i ambicijama da još jednom pokažu svoj kvalitet, uz podršku njihovih navijača koji će doći iz Skoplja. Očekujem da će dati maksimum da nas savladaju. Oni u gostima igraju dobro, vešto koriste kvalitet koji poseduju. Mi želimo da u meču protiv MZT-a odigramo takmičarski i da ih savladamo - poručio je Radonjić.

Utakmica 24. kola ABA lige između Zvezde i MZT-a igra se u subotu od 19 sati u hali Pionir.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA