16 fotki Slavka Vraneša iz Irana koje će vas šokirati!

Čisto da vas informišemo, ako niste upućeni, crnogorski centar se i dalje bavi košarkom i igra za jedan iranski tim, tako da nije zbog promene profesije morao da menja imidž

  • 18

Navijači Partizana, a verovatno i ostali ljubitelji košarke i oni koji prate sport u Srbiji verovatno se dobro sećaju Slavka Vraneša koji je nekoliko sezona branio boje crno-belih i koji je osim po svojoj visini bio prepoznatljiv i po bradi koju je negovao.

Iako posle napuštanja beogradskog kluba nije uspeo da ostvari neku zapaženiju inostranu karijeru do svog imidža nije odustao, ali je počeo da eksperimentiše sa svojom bradom, odnosno, da joj pravi nekakve vrste frizura.

U svakom slučaju pogledajte fotografije koje će vas šokirati.

Za sve koji su pomislili da je crnogorski centar možda promenio profesiju odnosno završio karijeru košarkaša jedna informacija, a to je da i dalje igra i trenutno nastupa za iranski Zob Ahan Ishafan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milanche

    21. mart 2014 | 17:03

    Nekada je mnogo obecavao kao junior u FMP,i umesto da je nastavio da se razvija,kao najvisi centar evrope a mozda i u svetskoj kosarci, zaslugom halapljivih roditelja, u sedamnestoj je pobegao u Efes i od tada ide samo silaznom putanjom.Zato ga danas i pamte samo po bradi

  • G@G@

    21. mart 2014 | 15:43

    Ja nisam se sokirao, covek izgleda kul sa bradom

  • milos

    21. mart 2014 | 16:32

    tamo ga navijaci sigurno vole, izgleda kao jedan od njih :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA