BAKLJE i STOLICE: Češki navijači se prvo tukli međusobno, pa onda sa policijom! (VIDEO)

Pre početka utakmice između Banjika i Sparte došlo je do okršaja pristalica dva kluba koji su se gađali bakljama, da bi se posle uključila i policija koju su zasuli stolicama

  • 0

Utakmica češkog šampionata između Banjika iz Ostrave i Sparte iz Praga na prvi pogled nije delovala kao događaj koji će doneti previše uzbuđenja kako na terenu, tako i na tribinama, jedni se bore za opstanak, dok su drugi praktično obezbedili titulu. Međutim, desilo se potpuno suprotno, a za to su se potrudili navijači dve ekipe.

Kao da je u pitanju utakmica u kojoj se odlučuje o tituli ili veliki derbi Češke, tako su se ponašali simpatizeri oba tima ili su jednostavno došli na ovaj susret kako bi pravili incidente. Sve se desilo pre početka kada je prvo krenula bakljada na obe strane, a zatim su počeli istim bakljama da se gađaju međusobno.

Nakon toga su krenuli jedni drugima u susret kako bi se fizički obračunali i tada se umešala policija, pa je izbio incident još većih razmera, ponovo su poletela baklje, a za njima i stolice zbog čega je odložen bio start meča.  Na kraju ovaj susret je završen miroljubivim rezultatom 1:1.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA