Najverniji navijači Lacija definitivno bojkotuju klub!

"Ovo je kraj naše sezone na Olimpiku, a vratićemo se kada Lacio bude slavio 40 godina od osvajanja prvog Skudeta," navodi se u saopštenju navijača rimskih "svetlo-plavih"

  • 0

Na stadionu u Rimu gde se igra meč između Lacija i Milana, domaći fudbaleri su uskraćeni za podršku najvernijih navijača. Tačnije, "svetlo-plavi" neće moći da računaju na podršku sa severne tribine do kraja sezone.

Navijači Lacija i definitivno su odlučili da bojkotuju utakmice zbog predsednika kluba Klaudija Lotitija, koji je izgubio njihovo poverenje, a oni svoje nezadovoljstvo više neće moći da pokazuju na tribinama zbog novog zakona u Italiji, kojim se zabranjuje pristalicama da iskazuju poruke protiv uprave.

"Bila je ovo teška i bolna odluka, ali mi kao grupa smo odlučili da bojkotujemo utakmice do kraja sezone. Nemamo pravo da unesemo obične poruke, sa običnim pitanjima. Uskratili su nam pravo da protestujemo na civilizovan način. Ovo je kraj naše sezone na Olimpiku, a vratićemo se kada Lacio bude slavio 40 godina od osvajanja prvog Skudeta," navodi se u saopštenju navijača.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA