≫ 

Vrhunska egzibicija teniskih zvezda: Đoković ne da pobedu ni kad je zabava

Posle miks dubla na programu je klasičan dubl koji izmešano igraju svi igrači

  • 0
Dublovi na Adria Tour Foto: Telegraf

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, uspeo je da okupi svetske zvezde poput Dominika Tima, Aleksandra Zvereva i Grigora Dimitrova koji će učestvovati za vikend na turniru humanitarnog karaktera.

U petak je bilo svečano otvaranje, potom miks dublovi, u kojem je prvi put posle dve i po godine nastupala Jelena Janković. Nakon toga je bio muzički program, a onda su krenuli dublovi.

Tim Novaka Đokovića (Tim, Lajović, Krajinović, Đoković) pobedio je ekipu Nenada Zimonjića (Zverev, Dimitrov, Troicki i Zimonjić) u drugom meču prvog dana Adria Tour turnira sa 6:4 posle četrdesetak minuta igre.

Leteće izmene u tenisu kao na malom fudbalu viđene su uz nešto jače udarce na meču timova Zimonjića i Đokovića u drugom egzibicionom meču prvog dana Adria Tour-a.

Dobre razmene Dimitrova i Tima po dijagonali, šou Viktora Troickog koji je bacio peškir u teren, a onda se ubacio kao treći igrač usred poena i nekoliko jakih servisa Saše Zvereva i Nenada Zimonjića obeležili su prvih osam gemova i 25 minuta igre u TC Novak.

Bklo je 4:4 i prednost za tim Zimonjić kada su Dimitrov i Zverev "rešetali" Lajovića forhendima i bekhendima, Duci se branio, Novak je sačekao šansu na mreži i zakucao je lopticu za izjednačenje.

Na terenu se ubrzo u Noletovoj ekipi našao Tim, na drugoj strani Viktor, koji je pogodio mrežu za brejk i 5:4.

Troicki je u narednom gemu seo na mrežu, olakšao servis Zimonjiću, ali je Đoković odigrao sjajan ritern za pobedu.

Novaka su saigrači prethodno ostavili da sam protiv Viktora i Zikija osvoji jedan poen i tako zaokruži zanimljiv drugi meč.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA