≫ 

Tim o beogradskoj publici: Prvi put sam ovde, a naježio sam se!

Austrijanac je imao sjajnu interakciju sa beogradskom publikom

  • 2
Adria tour, Dominik Tim - Filip Krainović

Foto: Marko Jovanović

Austrijanac Dominik Tim izjavio je posle osvajanja prvog "Adria Tour" turnira održanog u Beogradu, da se osećao fenomalno uz podršku publike tokom tri dana takmičenja.

U finalu, Austrijanac je savladao Filipa Krajinovića pred krcatim tribinama, a ovacije koej je bile su najveća nagrada za odnos, igru i poštovanje koje je pokazao prema Novaku i ljubiteljima tenisa.

- Uvek je lepo osvojiti trofej ali glavni cilj dolaska ovde je što sam se lepo proveo, dobar vikend i pravi cilj. Nivo tenisa je bio visok i opet, mogu samo da kažem veliko hvala Novaku i njegovoj porodici što su nam učinili ovo vreme ovde posebnim. Jedna mala greška ovde ili tamo je izgubljen set. Već sam odigrao sedam mečeva u Austriji i ovo je drugačije zbog velike publike i hoćeš da igraš bolje jer igraš ne samo za sebe. Da im daš šou. Bilo je za uživanje, neverovatno, prvi put u Srbiji i Beogradu. Naježio sam se - poručio je Tim.

Osim tenisa, igrači su se provodili po Beogradu, međutim Tim nije previše otkrivao...

- Nema previše detalja, ali imali smo neko lepo vreme. Novi Beograd, stari, i možda će večeras biti nekih zanimljivih detalja - rekao je Tim, a Novak se ubacio:

- Mislim da je bilo nekih unapred planiranih stvari koje treba da organizujem kao domaćin, a neke stvari su došle spontano. Nismo imali vremena za sve. Hteli smo da vodimo Dominika i sve na vožnju brodićem, to je lepa avantura, ali je bilo dosta mečeva, on je bio u punoj radnoj snazi poslednjih dana i videli su Beograd noću uglavnom - rekao je Novak.

S obzirom na to da je turnir bio humanitarnog karaktera, Tim će svoj deo nagrade donirati u svojoj zemlji.

- Doniraću jedan deo bečkom centru "Sveta Ana", bolnici za decu obolelu od raka, a drugi deo za lečenje osteoporoze.

(M.Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrscanin

    14. jun 2020 | 23:55

    Bravo za Tima, mnogo volim da ga gledam, vidi se da nije samo veliki igrac vec i covek!

  • Dragan

    15. jun 2020 | 06:05

    Tim je mnogo naučio od Novaka i to se vidi. Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA