≫ 

Đoković sa Vilanderom o US openu i nastavku tenisa: "Bio sam skeptičan, sad sam srećan"

 ≫ 

Najbolji igrač sveta trenutno je u Zadru, ali se uključio u emisiju "Tennis legends"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vukan Vujosevic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Darko Prijovic

    20. jun 2020 | 15:39

    Nole najveci si,najbolji si na svetu,mogu samo dusmani da te mrze. Divno je videti kako je Nole organizovao Adria Tour i to humanitarnog karaktera. Opet je pokazao koliko je veliki.Bravo Nole.Idemo u nove pobede...

  • Vukan Vujosevic

    20. jun 2020 | 15:36

    Bravo za Nokleta sto je organizovao Adria Tour humanitarnog karaktera uz saglasnost ministarstva zdravlja svih zemalja gde ce se igrati turnir. Mnoge novinare boli sto je super organizacija i sto ucestvuju najveca imena iz sveta tenisa.Boli ih sto je Nole super spreman i sto ce da opet pobeduje na svim turnirima.Boli ih i to sto je Srbin.Nazalost vi nepoznati novinari koji kritikujete Noleta, moracete jos dugu da gutate knedle,jer ce Nole jos dugo da bude broj jedan na planeti.

  • Dragan Ivic

    20. jun 2020 | 15:30

    Nole najveci si i najbolji sportista na svetu.Zlobnici mogu samo da mu zavide,a ovi novinari koji kritikuju Noleta zbog turnira Adria Tour, da li znaju da se odrzavaju turniri i u ostalim zemljama,npr u Austriji,pa niko ne kritikuje te turnire i igrace koji su ucestvovali.U Nemackoj postoji razlicit zakon u raznim oblstima Nemacke.U Bavarskoj ne sme doci do kontakta na treningu,a u drugim oblastima moze. Tako da mnogi treneri se sele sa timovima u druge oblasti Nemacke da bi trenirali i igrali prijateljske utakmice.Zasto onda kritikuju organizaciju Adria Tour kada je sve uradeno po pravilima koje su propisale zdrastvene ustanove i ministarstvo zdravlja i u Srbiji i u Hrvatskoj.Koliko vidim ovde se radi samo o ljubomori na Noleta sto je dobro pripremljen i sto ce jos dugo da bude prvi igrac na svetu,to zapad boli.Ideeemo Nole u nove pobede...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA