≫ 

Porodična "drama" Cicipasa na ATP Kupu: Stefanos besneo i povredio oca, intervenisala majka!

Grčki teniser u nastupu besa "šrapnelom" polomljenog rama naudio treneru i ocu Aposotolsu

  • 21
stefanos cicipas Foto: twitter/Joe_Tennis

Grčki teniser Stefanos Cicpas bio je u centru pažnje meča ATP Kupa u Australiji, sa druge strane mreže bio je Nik Kirjos, ali je Cicipas čak i njega uspeo da zaseni nervoznim gestom na kraju prvog seta. 

Taj deo igre pripao je Australijancu, nije to baš bio epilog po volji Grka koji je u naletu besa, iz sve snage dva puta raspalio reketom po klupi na kojoj je sedeo njegov otac i trener Apostolos Cicipas.

Od siline udara reketa, ram je pukao, a sitan deo pogodio oca Apostolosa koji je u bolnoj grimasi ustao i udaljio se od nervoznog sina, držeći se za ruku.

Strasti je pokušala da smiri majka, i ona je bila prisutna, ali na tribinama odakle je zvala sina i slala mu umirujuće reči, mada teško da je u tom trenutku išta dopiralo do "razjarenog" Stefanosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    7. januar 2020 | 17:29

    Ovakvima pa i ostalima,ukljucujuci Novaka,mesto nije na terenu! Ovo nije takva vrsta sporta gde bi trebalo da besnis!

  • Deriste

    7. januar 2020 | 15:04

    Otac je kriv. Imam dva krasna sina, imaju 43 g. Ali kad bi u bilo kom momentum probali da me ponize ili svoj autoeitet stavili iznad moga, to bi bio kraj nasim odnosima. Mi stari samo krivi, to gledam svakog dana, nesto skakucemo, ugadjamo, ne moze , ja sam te rodio I ti ces skakutati oko mene.Tako je kod mene.

  • P.S

    7. januar 2020 | 15:26

    Kada bi mene moj sin tako udario ustao bi i zapamtio taj dan kad je bio nervozan.Dacu sve i umrecu za njega.Ali da me ponizi onda bi video sta je greska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA