≫ 

Srbi stopostotni u Dohi: Ðere bolji od Sonega

Srpski teniser Laslo Ðere uspesno je startovao na turniru u Dohi, pošto je savladao Italijana Lorenca Sonega 6:1, 3:6, 6:2

  • 0

Ðere se pridružio Filipu Krajinoviću j Miomiru Kecmanoviću, koji su ponedeljak prošli u drugo kolo pobedama nad Kajlom Edmundom (4:6, 6:3, 6:3), odnosno Džordanom Tompsonom (6:4, 6:2).

Laslo je u prvom setu vrlo rano napravio brejk, pritisnuo je rival i četvrtom brejk loptom stvorio prednost koju je duplirao već u trećem gemu kada je sa nulom oduzeo servis Sonegu. Vrlo brzo je poveo sa 4:0 i do kraja rutinski rešio set.

U drugom su obojica bila egal do 3:3. Tada je Laslo popustio i dozvolio 51. igraču planete da iskoristi jedinu šansu i napravi brejk za 4:3. Kasnije je još jednim Sonego samo potvrdio izjednačenje u setovima.

U trećem je Sonego bio potpuno podređen. Đere je dominirao i tek kod 5:0 popustio gas, dozvolio Italiju da uzme dva uzastopna gema i time samo ublaži poraz.

Đereov naredni rival biće pobednik meča između Italijana Marka Čekinata i Francuza Pjera-Iga Erbera. Turnir u Dohi igra se za nagradni fond od 1.325.200 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA