≫ 

Cicipas "poludeo" i udario oca, pa rešio da se našali: Kazniće me moji, ostaću tri dana u sobi!

Kirjos skočio da ga brani posle incidenta

  • 3

Grčki teniser Stefanos Cicipas promenio je raspoloženje i smirio strasti posle meča sa Nikom Kirjosom - meča upamćenog po tome što je na njemu reketom udario svog oca Apostolosa.

Apostolos je ujedno i Stefanosov trener, pa se našao u blizini u trenutku kada je njegov sin izgubio prvi set u taj-brejku od Kirjosa. To je kod Cicipasa mlađeg izazvalo veliki bes, pa je "stradala" Apostolosova ruka.

- Desilo se slučajno. Nisam mislio da to uradim, odmah sam se okrenuo i nastavio dalje - rekao je Cicipas posle poraza 6:7 (7), 7:6 (3) i 6:7 (5).

- Dešava se, nisam to nameravao, samo sam izgubio kontrolu. Možda ću ostati u sobi tri dana, kazniće me otac - našalio se Cicipas.

Njega je savršeno razumeo Australijanac Kirjos, kome ovakvi ispadi nisu nimalo strani. Doduše, još nijednom nije reketom nasrnuo na sopstvenog oca...

- Radio sam i ja glupe stvari u vrelini trenutka, tako da je očigledno to bio samo jedan nesrećan slučaj - rekao je Kirjos.

Video: Gospodske reči Novaka na prozivke Kirjosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    8. januar 2020 | 17:47

    Ovi klinci se ponašaju kao da imaju po 30 GS-a a zapravo su niko i ništa u svetu tenisa. Posle odlsaka Noleta, Rafe i Rodžera, to bi bilo to. Stiče se utisak da ATP toleriše ispade ovih balavaca jer ni na pomulu nisu šampioni ranga pomenute trojice a neko mora da ih zameni. Nije tenis boks, MMA... Tenis je oduvek bio sport gospodskih manira, a današnji klinci ne da ih nemaju nego su obični primitivci koji ne poštuju nikoga i ništa. Na velika vrata uvode tresh talk u tenis.

  • WILSON

    8. januar 2020 | 23:39

    A stara je SRPSKA poslovica ne valja udarati oca rukom,a reketom može!!!

  • Delija CH

    8. januar 2020 | 19:43

    Kenja ovaj stari, nije ga ni pipnuo ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA